Ouderportaal Parnassys

Wekelijks worden er door uw kind toetsen gemaakt voor rekenen, taal, spelling, Engels, geschiedenis, topografie, enz. 

Om u nog beter een beeld te geven van de resultaten van uw kind, willen we u toegang geven tot het ouderportaal van Parnassys. 
 
Wat is er te zien in het ouderportaal?
 
rapporten U kunt het schoolrapport van uw kind  bekijken en afdrukken.
toetsen De landelijke toetsen (citotoetsen) en de methodetoetsen zijn zichtbaar zodra de meester of juf de toets heeft ingevoerd. Bij rekenen, spelling en taal kunt u niet alleen het totaalcijfer zien, maar ook de score per onderdeel.
absenties In het ouderportaal is te zien op welke dagen uw kind absent was.
 
U kunt rapporten, toetsen en absenties ook van eerdere cursusjaren terugzien.
 
groep De groep waar uw kind in zit is zichtbaar. Als u op de pasfoto klikt, verschijnen adres en telefoonnummer van klasgenoten.
profiel Als u rechtsboven in het ouderportaal op 'profiel' klikt verschijnen de administratieve gegevens die u opgegeven heeft bij het aanmelden van uw kind op onze school. U kunt deze gegevens wijziging door op het potloodje te klikken en aan te passen. Nadat u de wijziging heeft opgeslagen passen we uw gegevens aan.
 
Groep 1 en 2
Omdat er van de leerlingen uit groep 1 en 2 minder informatie over de voortgang in dit systeem staat, krijgen de ouders van deze kinderen eind november een schriftelijk overzicht van de ontwikkeling van hun kind.
 
Inloggen 
U ontvangt van ons eenmalig een activatiemail. Lukt het niet om toegang te krijgen neem dan contact met ons op.