Groep 7/8 

Leuk dat u een kijkje neemt bij onze groep! 

Op dinsdagmorgen 18 februari zijn we naar de kinderboerderij Zegersloot geweest om daar de excursie 'mestles' te volgen. Sommige kinderen hadden hun vraagtekens bij de naam van de excursie. Wat houdt deze excursie in? Moet ik dit leuk vinden?

Tijdens de excursie hebben we op de kinderboerderij de hokken van de dieren uitgemest en gezorgd dat ze ook weer voorzien werden van nieuw zaagsel, stro en hooi. Dat was in sommige hokken echt een flinke klus, aangezien het hok ook echt vies was. Meerdere keren werd de kruiwagen volgeladen met mest en vies stro. Over de lucht die in sommige hokken hing, was niet iedereen te spreken. Uiteindelijk is het bij iedereen gelukt om alle dieren te voorzien van schone hokken en stiekem vonden de meeste kinderen het toch ook wel erg leuk om dit werk te doen.

Kijk hier voor de foto's! 
 

 


Vrijdag 14 februari rook het heerlijk in de school! We hebben met elkaar, en met hulp van ouders, een heerlijke lunch gemaakt. Poffertjes, wafels, smoothies en pannekenkoeken....kortom, wij hebben gesmuld! 
Geniet hier met ons mee! 

 
  
Tot de volgende keer!